Als u al een tijdje bezig bent als ondernemer, kan het zijn dat u meerdere zakelijke leningen heeft afgesloten. Die leningen herfinancieren kan u veel geld besparen en rust geven.

Als u een nieuwe zakelijke lening afsluit, kunt u bestaande leningen aflossen. Dat noemen we herfinanciering. U gebruikt de nieuwe lening dan in feite om uw schulden af te lossen en verschillende financiers af te betalen.

Met herfinanciering bent u vaak goedkoper uit als u het slim aanpakt. Wij zorgen ervoor de voorwaarden van verschillende aanbieders grondig met elkaar te vergelijken door verschillende offertes op te vragen.

Wanneer is herfinanciering mogelijk? 

Herfinanciering is mogelijk als u meerdere leningen heeft met hoge maandlasten of ongunstige voorwaarden. Misschien heeft u als startende ondernemer geld geleend van familie en vrienden en meerdere leningen afgesloten.

Als uw onderneming groeit, is het vaak voordeliger om al die leningen onder te brengen bij één geldverstrekker en dus te kiezen voor herfinanciering. Ook een renteverlenging kan het moment zijn om eens te kijken of herfinanciering interessant voor u is.